Serija Neukrotivo Srce

neukrotivo-srce
Serija Neukrotivo srce je najgledanija telenovela u 2013. godini, možete je gledati online putem interneta sa prevodom ili putem TV Prva svakog radnog dana od 14h.

Marikruz sa svojim dedom Ramirom živi u kolibi. Sa njima živi i Solita, gluvonema devojka koju je starac pronašao kada je bila beba – napuštena u blizini ranča Narvaesovih, blizu kojeg se i nalazi njegov skromni dom.

Veliko imanje je pod hipotekom, jer jedan od njegovih vlasnika, Migel, loše upravljao. Njegov mlađi brat Oktavio je pilot, koji se vraća kući tražeći novac, jer je ostao bez posla. Želi da proda svoj deo zemlje, ali ni ne pomišlja da će vrlo brzo odustati od te ideje, čim shvati da ga rad na imanju i komunikacija sa radnicima ispunjavaju srećom.

Oktavio upoznaje Marikruz na svom posedu, gde zatiče svog radnika kako je maltretira. Ne mareći za to što devojka živi u gotovo bednim uslovima života, on je brani kao pravi kavaljer I istovremeno shvata da je očaran njenom lepotom koja se skriva iza neuglednog izgleda. Kada otkrije da se njegova snaja Lusija ophodi prema Marikruz kao prema nižem biću, mladi pilot odlučuje da njoj I bratu pokaže lekciju koju neće zaboraviti, tako št će oženiti skormnu seljančicu.

Oktavio uskoro dobija ponudu da nastavi da radi kao pilot. On odlazi sa ranča I zadužeje brata da preda Marikruz njegov deo zemlje. Ipak, Lusija joj uz pomoć svoje rođake Ester postavlja zamku, pa Marikruz, nepravedno optužuju za krađu I ona završava u zatvoru. Srećom, jedan advokat veruje u njenu nevinost i uspeva da se izbori za njenu slobodu. Kada stigne u rodni kraj, Marikruz je šokirana – njen voljeni deda stradao je u požaru koji je uništio kolibu. Devojka se tada seli u meksičku prestonicu i zapošljava se kao služavka u kući bogatog Alehandra, nesvesna da joj je to biološki otac.Svojom neposrednošću i otvorenošću, Marikruz polako zadobija starčevo poverenje, pa on odlučuje da joj pružineophodno obrazovanje i napravi od njepravudamu, pripadnicu visokog društva. Zauzvrat, Marikruz mu pomaže oko administracije kazina na brodu, gde se suočava sa ambicijom Karolei Raise, koje uživaju u komforu zahvaljujući Alehandrovom ogromnom bogatstvu.

U međuvremenu, Alehandrov majordom otkriva da je Marikruzino pravo ime Alehandra Mendosa Olivares, te da je ona davno izgubljena kćerka njegovog gazde. Ipak, da bi izbegao da se Alehandro previše uzbudi i tako možda umre kada sazna istinu, svestan da mu je zdravlje već ozbiljno narušeno, sluga odlučuje da mu prećuti istinu.Uprkos tome, priznaje sveMarikruz, koja se iskreno obraduje kada sazna da je bogataš koji joj je pružio zaštitu njen pravi otac.

Sticajem okolnosti, Oktavio na poziv svog prijatelja dolazi u kazino kojim upravljaMarikruz. Njegova uglađenost budi interes mnogih dama iz visokog društva. Njemu to prija, ali ne može da zaboravi svoju prostodušnu suprugu, ni ne nepomišljajući da je neugledna seljančica sada postala elegantna Alehandra Mendosa, praviteljka i glavna domaćica kazina. Impresioniran njenom sličnošću sa Marikruz, Oktavio čini sve da je osvoji, a kada mu Migel javi da je njegova supruga otišla u prestonicu, vrlo je zbunjen. Odlučan da raskrinka Alehandru, oslovljava je sa Marikruz, što nju jako ljuti.

Slične serije: